A fotópályázatok jogi buktatói – Ingyenes webinárium

Facebook
LinkedIn
Email
A kép illusztráció (Shutterstock / Scott-Maxwell-LuMaxArt)

Az online világban a fotópályázatok népszerűek, de a jogi kérdések gyakran kihívást jelenthetnek mind a pályázók, mind a pályázatkiírók számára.

Áttekintjük, hogy milyen jogi kérdések merülhetnek fel a fotópályázatokon. Létező pályázati kiírásokon keresztül megbeszéljük, hogyan kell értelmezni a bennük rejlő szerzői jogi leírásokat, a felhasználási engedélyeket, az esetleges felhasználási korlátozásokat. Megosztunk praktikus tanácsokat arról, hogyan védheted meg az alkotásaidat, és hogyan érvényesítheted a jogaidat.

A pályázatkiírók szemszögéből is megvizsgáljuk a jogi szempontokat, áttekintjük a pályázatkiírás fontos elemeit, javaslatokat adunk arra, hogy miként lehet a pályázatokat jogilag biztonságosan lebonyolítani.

A webináriumon való részvétellel megszerezheted a szükséges ismereteket és ötleteket ahhoz, hogy magabiztosan pályázz, vagy magabiztosan szervezz ilyen versenyeket.

A végén lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet is az előadónak, így a téged foglalkoztató legfontosabb témákról közvetlenül konzultálhatsz a szakértőnkkel.

Időpont: 2023. szeptember 21. 18:00–19:00

A webináriumot a Microsoft Teams felületén keresztül érheted el. Ahhoz, hogy csatlakozhass, egy órával a kezdés előtt elküldjük neked a szükséges linket az általad a regisztrációkor megadott e-mail-címre. A csatlakozáshoz nem szükséges Teams-fiók, tehát bármilyen eszközről könnyedén részt vehetsz a webináriumon.

A webinárium ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Ha szeretnél részt venni, kattints erre a linkre, és töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Fontosnak tartjuk, hogy tájékozott legyél az adatvédelemmel kapcsolatban is, ezért itt találod az eseményhez kapcsolódó rövidített adatkezelési tájékoztatásunkat.

A webináriumot dr. Richlach Mónika médiajogi, adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász, a FOTO.JOG című könyv szerzője tartja. Mivel maga is képzett és gyakorlott fotós, az elméleti tudását még értékesebbé tevő, gazdag, élő, valós tapasztalattal rendelkezik.

A webináriumról felvétel nem készül. Ne hagyd ki ezt az izgalmas és informatív webináriumot „A fotópályázatok jogi buktatói” témában! Regisztrálj most, és csatlakozz hozzánk, hogy felfedezd a fotópályázatok mögött rejtőző szófordulatok valódi súlyát és jelentését!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az eseménnyel, a regisztrációval, az adatkezelésünkkel kapcsolatban, ne habozz feltenni, szívesen segítünk.

Szeretettel várunk a webináriumon!

FOTO.JOG csapata

Merosus Kft.

kepzes@merosus.hu

Blog témák

További olvasnivaló