Így posztold az ünnepi fotóidat! – néhány hasznos tipp fotósoknak – Ingyenes webinárium

Facebook
LinkedIn
Email
Fotó: RM / Merosus

Az utóbbi években a karácsonyi fotózás egyre népszerűbbé vált. Van, aki már nyáron lefoglalja a fotózást, hogy biztosan legyen helye az ünnepi szezonban. A képeken gyakran családok, barátok és párok szerepelnek, akik általában szívesen osztják meg az ünnepi hangulatban készült felvételeket a világgal.

Ezek a felvételek tipikusan magáncélra készülnek, és ennek megfelelően természetes, hogy lesznek megrendelők, akik maguknak szeretnék megőrizni a meghitt pillanatokról készült képeket. A fotósok azonban örömmel felhasználnák a legjobb felvételeket a portfóliójukban, szívesen megosztanák őket szélesebb körben, így például a közösségimédia-felületeken.

A jogi kérdések komoly fejtörést okozhatnak a fotósoknak és a megrendelőknek, ezt tapasztaltuk a múlt évi ünnepi szezonban. A tavalyi leggyakoribb kérdéseitek nyomán a webináriumon érinteni fogjuk a következő témákat:

  • Milyen jogaid és kötelezettségeid vannak fotósként vagy megrendelőként?
  • Hogyan teheted közzé a fotóidat biztonságosan anélkül, hogy később jogi problémákkal kelljen szembenézned?
  • Mit jelentenek a különböző hozzájárulások és engedélyek, és miért fontosak?
  • Mit javasolt a megrendelőiddel írásban rögzíteni, és mit reagálj a problémáikra?

A webinárium végén lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet is az előadónak, így a téged foglalkoztató legfontosabb kérdésekről közvetlenül konzultálhatsz a szakértőnkkel.

Időpont: 2023. október 25. 18:00–19:00

A webináriumot a Microsoft Teams felületén keresztül érheted el. Ahhoz, hogy csatlakozhass, egy órával a kezdés előtt elküldjük neked a szükséges linket az általad a regisztrációkor megadott e-mail-címre. A csatlakozáshoz nem szükséges Teams-fiók, tehát bármilyen eszközről könnyedén részt vehetsz a webináriumon.

A webinárium ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Ha szeretnél részt venni, kattints erre a linkre, és töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Fontosnak tartjuk, hogy tájékozott legyél az adatvédelemmel kapcsolatban is, ezért itt találod az eseményhez kapcsolódó rövidített adatkezelési tájékoztatásunkat.

A webináriumot dr. Richlach Mónika médiajogi, adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász, a FOTO.JOG című könyv szerzője tartja. Mivel maga is képzett és gyakorlott fotós, az elméleti tudását még értékesebbé tevő, gazdag, élő, valós tapasztalattal rendelkezik.

A webináriumról felvétel nem készül. Ne hagyd ki ezt az izgalmas és informatív webináriumot „Így posztold az ünnepi fotóidat! – néhány hasznos tipp fotósoknak” témában! Regisztrálj most, és csatlakozz hozzánk!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az eseménnyel, a regisztrációval, az adatkezelésünkkel kapcsolatban, ne habozz feltenni, szívesen segítünk.

Szeretettel várunk a webináriumon!

FOTO.JOG csapata

Merosus Kft.

kepzes@merosus.hu

Blog témák

További olvasnivaló