Ismerd fel a jogtiszta képeket, és használd őket bátran! – néhány hasznos tipp virtuális asszisztenseknek, tartalomgyártóknak – Ingyenes webinárium

Facebook
LinkedIn
Email
A kép illusztráció (Shutterstock / Proximastudio Scaled)

A fotók a közösségimédia-posztok és a blogcikkek, egyéb munkák egyik legfontosabb kiegészítői. Virtuális asszisztensként gyakran szükséged lehet arra, hogy egy tartalomhoz gyorsan fotót keress, akár magadnak, akár az ügyfelednek. A kínálat végtelen, rendkívül könnyű tévedni. Mindennapos eset, hogy jogtisztának gondolunk egy képet, amely mégsem az, és bár teljesen jóhiszeműen posztoltuk ki a fotót, dörgedelmes felszólítás érkezik egy ügyvédi irodától. Az sem könnyíti meg a helyzetünket, hogy egyes képgyűjtő oldalak tájékoztatása félrevezető, jogtiszta tartalmat hirdetnek, de az ún. apróbetűs rész buktatókat rejt.

Amiről biztosan szó lesz majd a webináriumon:

  • Mit jelent az, hogy jogtiszta egy fotó?
  • Hol találsz rá ezekre a képekre?
  • Mely fotók használatát kerüld el?
  • Hol és hogyan használhatod fel a jogtiszta képeket?
  • AI által generált képeket felhasználhatsz?
  • Mit tegyél, ha tévedtél? Hogyan reagálj a felszólító levelekre?

A webinárium végén lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet is az előadónak, így a téged foglalkoztató legfontosabb kérdésekről közvetlenül konzultálhatsz a szakértőnkkel.

Időpont: 2023. november 22. 18:00–19:00

A webináriumot a Microsoft Teams felületén keresztül érheted el. Ahhoz, hogy csatlakozhass, egy órával a kezdés előtt elküldjük neked a szükséges linket az általad a regisztrációkor megadott e-mail-címre. A csatlakozáshoz nem szükséges Teams-fiók, tehát bármilyen eszközről könnyedén részt vehetsz a webináriumon.

A webinárium ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Ha szeretnél részt venni, kattints erre a linkre, és töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Fontosnak tartjuk, hogy tájékozott legyél az adatvédelemmel kapcsolatban is, ezért itt találod az eseményhez kapcsolódó rövidített adatkezelési tájékoztatásunkat.

A regisztráció legkésőbbi időpontja: a webináriumot megelőző nap, 12.00 óra.

A webináriumot dr. Richlach Mónika médiajogi, információbiztonsági és adatvédelmi szakjogász, a FOTO.JOG című könyv szerzője tartja. Mivel maga is képzett és gyakorlott fotós, az elméleti tudását még értékesebbé tevő, gazdag, élő, valós tapasztalattal rendelkezik.

A webináriumról felvétel nem készül. Ne hagyd ki ezt az izgalmas és informatív webináriumot, regisztrálj most!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az eseménnyel, a regisztrációval, az adatkezelésünkkel kapcsolatban, ne habozz feltenni, szívesen segítünk.

Szeretettel várunk a webináriumon!

FOTO.JOG csapata

Merosus Kft.

kepzes@merosus.hu

Blog témák

További olvasnivaló