Csoportos oktatás

Csoportos oktatás


Az adatvédelmi kultúra emelése érdekében:

1. Általános (adatvédelmi) műveltséget növelő előadások

Meghívás alapján, 1,5 - 2 óra, az alapokról. Az általános oktatás segít annak eldöntésében, hogy képes-e egy vállalkozás önállóan elkészíteni a kötelező dokumnetációját, vagy indokolt-e szakembert bevonnia a felkészíülésbe.

2. Szakmacsoportonként, az adott szakmák jellemzőit és gyakorlatát szem előtt tartva.

A tréning során bemutatjuk azokat a gyakorlati megvalósításokat, sablonokat, dokumentumokat, amelyeket cégünk a saját részére dolgozott ki, saját felkészülésünket segítve, de minden területen tökéletesen alkalmazhatóak. A precíz hivatalnok szemlélet segítette saját rendszerünk kialakítását.

Online workshopot is tartunk, ahol szintén saját gyakorlati megvalósításainkat adjuk át. Aktuális tanfolyamainkról részletes információ itt található. A tanfolyamokon több szakértő bevnásával online kérdezési lehetőséget biztosítunka csoport számára létrehozott zárt felületen. 

3. Vállalkozásokhoz kihelyezett oktatás

Az adatvédelmi kultúra vállakozáson belüli fejlesztéséhez. A felkészülés és szinten tartás feltétele, hogy valamennyi munkatárs megfelelő ismeretekkel rendelkezzen a feladatairól az adatvédelemmel kapcsolatban.

Hétköznapi nyelven, közérthető formában, sok gyakorlati példával és feladattal dúsított, interaktív oktatás azoknál a partnereinknél, akiknél az adatvédelmi tisztviselői szolgáltatást is mi nyújtjuk.