Legyél a saját adatkezelésed szakértője!

VAME-felmérés

Legalább 15 fő jelentkezése esetén megismételjük a 2018-ban és 2019-ben tartott adatvédelmi képzéseinket, a legújabb ismeretekkel kiegészítve. A tematikát a virtuális asszisztensek igényeinek megfelelően állítottuk össze.

Küldd el a nevedet és az e-mail címedet legkésőbb 2022. január 15. napjáig, hogy értesíteni tudjunk az indulásról és a további részletekről.

Ha 2022. január 15-ig beérkezik a jelentkezésed, jogosult vagy a 10.000,-Ft-os kedvezményre a workshop teljes árából. A workshop teljes ára 55.000,- Ft / fő (az áfát tartalmazza). A workshopba beépíttetünk további egy alkalmat, mert úgy látjuk, konzultációból sosem elég.

A workshop 4+1 alkalmas (tervezett indulás 2022 márciusa). Az egyes alkalmak 1,5 – 2 órásak. Az élő alkalmak a Zoom felületén lesznek elérhetők. Ezen kívül egy privát Facebook csoportban is megosztjuk az előadások anyagát és a kiegészítő információkat.

Mit nyújt neked a workshop?

  • Rendszerezni fogjuk a virtuális asszisztenseknek nélkülözhetetlen adatvédelmi ismereteket, hogy tisztán lásd, mi az, amire figyelned kell, mi az, ami téged is érint a rengeteg szabályból.
  • Önállóságot. Hatékony segítséget nyújtunk a kötelező és nem kötelező dokumentumok összeállításához, ezeket később önállóan is módosítani tudod, felismered, mikor van szükség kiegészítésre, így mindig naprakész lehet a dokumentációd.
  • Megértést. Minden alkalommal van lehetőséged konzultációra egy adatvédelmi szakjogásszal, akinek felteheted a kérdéseidet a saját vállalkozásodra vonatkozóan.

Itt tudod elküldeni a nevedet és az e-mail címedet:

A beküldés nem jelent feliratkozást hírlevélre. Kizárólag ezzel az ajánlattal összefüggésben kezeljük a személyes adataidat. Ha nem érkezik be legalább 15 jelentkezés, az adatokat 2022. január 16-án (egy értesítést követően) törölni fogjuk.